« Home | Los estadounidenses ganan saber y... peso en la un... » | Nueva propuesta cinematográfica » | Buenas noches y buena suerte »

Notícia de teatre

El dia 1 de novembre es va estrenar l’obra de teatre La mort de Vassili Karkov, pel vintè aniversari d'Iguana Teatre, al teatre Tantarantana i podrem gaudir-ne fins el 12 de novembre.

El muntatge està dirigit per Pere Fullana (un dels fundadors d’Iguana Teatre) i el text i la dramatúrgia el firmen ell mateix i Joan Arrom. La mort de Vassili Karkov està interpretada per Maruja Alfaro (Nadia Vassilissa), Aina Cortés (Lukèria), Antoni Gomila (Ivan Velikoploski) i Carles Molinet (Vassili Karkov).

Es tracta de la història d’un home malvat que abans que el seu esperit s’esvaeixi per sempre, ens relata el darrer dia de la seva vida i com tot es va girar en contra ell per causar-li la mort.
L’esperit de Vassili pot comprendre tot allò que de viu li era impossible entendre, com per exemple els sentiments de les persones, el poder de la naturalesa, la relació que hi ha entre totes les coses que existeixen, el misteri de l’atzar...
Vassili busca el perdó analitzant els seus actes quan estava en vida, i per fi arriba a entendre el que sentia la seva dona, la qual menyspreava.

Aquesta obra és una adaptació lliure de narracions i temes de Txèkhov, Turgénev, Pushkin i altres narradors de la literatura russa del XIX, en els paisatges de l’inici de la revolució industrial i el pas de l’ideal romàntic al realisme, un moment fascinant de la història amb un plantejament humanista d’extraordinària profunditat i vigència, que va desembocar a la revolució bolxevic.

hotelescursosrestaurantes en madridanuncioscontadores gratispisos en barcelona